Artele marțiale cu contact complet au depășit acum clasicul box. În fiecare săptămână, la nivel mondial au loc evenimente de luptă MMA de top, combinate cu numeroase opțiuni de pariuri corespunzătoare. Cu toate acestea, nu toate pariurile MMA sunt egale. Există diferite piețe și opțiuni de pariuri, iar cele mai favorabile sunt pariurile speciale MMA.

Mixed Martial Arts sau MMA pe scurt, este un sport care s-a bucurat de o mare popularitate încă din anii '90. Nu de mult timp, piața pariurilor pe MMA s-a dezvoltat considerabil. Dacă dorești să pariezi pe MMA, bineînțeles că nu ar trebui să faci acest lucru fără cunoștințele de bază sau strategia necesară. Iată ce trebuie să știi referitor la pariurile speciale MMA.

Despre MMA – Noțiuni Introductive

Site-uri de pariuri sportive care au MMAArtele marțiale mixte, în comparație cu începutul anilor 2000, au făcut un pas imens în dezvoltare. Acest sport s-a transformat într-o disciplină complexă cu mai multe ramuri. Pe parcurs, MMA (Mixed Martial Arts) se dezvoltă și pariorii sunt încântați de acest lucru. Și pe măsură ce audiența artelor marțiale mixte a crescut de-a lungul anilor, numărul utilizatorilor caselor de pariuri crește.

În acest sport de contact complet, doi adversari se întrec unul împotriva celuilalt pentru a-l învinge pe adversar cu tehnici de lovitură și lovitură. În plus față de elemente de la lupte, se folosesc diverse tehnici de luptă din domeniile boxului, kickboxului și taekwondoului până la muay thai și karate.

Pariurile speciale MMA – Tipuri și Cote

Pariurile speciale includ tot ce poate fi văzut doar în luptele pentru centura de titlu sau în luptele de nivel superior. Pariurile speciale reprezintă o categorie foarte largă care include numeroase piețe de pariuri. Acestea includ pariuri, precum:

  • Metoda victoriei – KO, la puncte;
  • Câștigător runda;
  • Total Runde;
  • Durata luptei;
  • Vor fi deduse puncte;
  • Va avea loc o predare;
  • Va avea loc o descalificare;
  • Va avea loc un knockout simultan.

Dacă îți place să riști sau vrei să alegi un pariu neobișnuit sau dacă ai studiat bine statisticile și știi cum va continua lupta, atunci îți vor plăcea evident pariurile speciale, care sunt foarte multe în MMA.

În ce rundă va fi stabilit câștigătorul

Spre deosebire de totaluri, în cazul acestui pariu, nu trebuie să aștepți să treacă sfârșitul celei de-a treia runde. Aici pariorul poate urmări doar ceea ce a ales pentru el însuși. În mod convențional, dacă un jucător a obținut victoria unuia dintre luptători în runda a doua, atunci el poate urma doar a doua rundă a luptei. În același timp, o victorie în prima, a treia rundă sau o victorie prin decizia judecătorilor înseamnă minusul final.

Pariu Special Descalificări

Turnee MMA online pe care să pariațiÎn cazul acestui tip de pariu, totul depinde de arbitru. Dacă arbitrul consideră o încălcare sistematică a regulilor de către unul dintre luptători, acesta poate fi descalificat. Dacă unul dintre luptători nu poate continua lupta din cauza accidentării, victoria este acordată adversarului său. Și dacă un luptător este descalificat pentru o încălcare gravă a regulilor, adversarul său este recunoscut și ca câștigător al luptei.

Victoria prin knockout

Pe piețele de acest tip, pariul câștigător va fi pe un duel, care se termină în cele din urmă cu victoria unuia dintre luptători prin knockout sau knockout tehnic (oprirea luptei de către arbitru).

Concluzie

Nu trebuie să îți fie teamă să alegi pariurile speciale MMA. Artele marțiale mixte evoluează într-o manieră trecătoare, în timp ce casele de pariuri încearcă să se potrivească cu dezvoltarea ligilor oferind o piață extinsă de pariurile pe acest sport. La prima vedere, poate părea că parierea pe MMA este destul de dificilă, dar după un studiu atent al rezultatelor, poți înțelege că totul este destul de simplu.

Succesul în pariuri constă într-o analiză atentă. Artele marțiale mixte nu fac excepție. Cu cât abordezi mai atent studiul comportamentului fiecărui luptător din ring, cu atât ai mai multe șanse de succes.

Dacă v-a interesat această postare, consultați cele mai recente postări de pe blogul nostru.