Popularitatea sa se datorează ușurinței sale de achiziție și utilizării la nivel mondial, pe lângă comisioanele reduse. Prin urmare, astăzi vrem să vă spunem cum funcționează criptomonedele pentru a efectua tranzacții online.

Bitcoin este principala criptomonedă de pe piață și rămâne la fel una dintre cele mai bune criptomonede pe care să parieze. Moneda oferă numeroase avantaje care o fac excelentă pentru plasarea de pariuri și obținerea de randamente generoase. Acesta este motivul pentru care multe case de pariuri online includ BTC ca una dintre metodele lor de plată.

La ce se referă parierea cu crypto?

Tranzacții cu criptomonede la pariuri sportiveNimeni nu și-ar fi putut imagina revoluția care urma să se întâmple în mediul de jocuri de noroc. Înainte de nașterea criptomonedelor, jocurile de noroc puteau fi accesate doar prin metodele clasice de plată. Dar criptomonedele au schimbat jocul și au oferit oportunități bune jucătorilor fără a le compromite identitatea.

Printre metodele de plată care se răspândesc treptat din ce în ce mai mult pe web, mai presus de toate, se numără și cea a criptomonedelor. Bitcoin, de exemplu, este o criptomonedă care s-a bucurat de un succes considerabil în scurt timp.  Cu siguranță nu este o coincidență faptul că o gamă foarte variată de case de pariuri licențiate au decis să lucreze cu acest tip de tranzacții.

Este necesar să se mențină securitatea, viteza și discreția în pariuri pentru a asigura un proces fără probleme. Acesta este motivul pentru care Bitcoin este un rege în categoria cripto, deoarece are ani de avantaj pe piață. Iată principalele funcții pe care Bitcoin le îndeplinește.

  • Securitate - tehnologia Blockchain este unul dintre cele mai sigure mijloace de efectuare a tranzacțiilor. Bitcoin profită de această tehnologie pentru o securitate optimă.
  • Confidențialitate - Bitcoin îți protejează datele private.  Deoarece Bitcoin oferă un nivel impresionant de anonimat, este fără îndoială un favorit în lumea pariurilor.
  • Plăți instantanee - indiferent dacă efectuezi plăți sau îți retragi câștigurile, toate acestea se pot face în câteva minute. Natura incredibil de rapidă a lui Bitcoin este motivul pentru care este ales de jucători.
  • Profitabilitate - În timp ce băncile tradiționale percep comisioane mari pentru tranzacții, tarifele plătite în bitcoin sunt mult mai ieftine. Deoarece jucătorii tranzacționează foarte mult, cea mai inteligentă alegere este să folosiți Bitcoin, deoarece vei economisi mai mult din câștigurile tale.

Cum se fac tranzacții cu criptomonede la pariuri sportive

Plata pentru pariuri de fotbal online  cu criptomoneda Bitcoin funcționează în mare măsură în același mod ca și sistemele de plată convenționale. Pentru a plasa pariuri folosind Bitcoin, primul lucru de făcut este să achiziționați criptomoneda. În cazul în care nu ești un miner profesionist, va trebui doar să poți profita de un card de credit.

Un proces care nu este deloc complex și care îți va permite să începeți pariurile în cel mai scurt timp. Dacă dorești să efectuezi plăți cu criptomonede la casa de pariuri preferată, urmează acești pași simpli:

  1. Verifică dacă operatorul de pariuri online acceptă plăți prin crypto;
  2. Accesează secțiunea metode de plată a casei de pariuri online și alege, de exemplu, Bitcoin pentru a depune sau retrage. Pagina generează imediat un URL sau QR cu toate informațiile tranzacției: valoarea și adresa web a pariului;
  3. Apoi pagina te va duce la portofelul tău de crypto. Trebuie să introduci această aplicație, să îți introduci numele de utilizator și parola; și selectează opțiunea de a trimite sau primi bani.
  4. Apoi introdu adresa URL sau codul QR al site-ului de pariuri;
  5. Confirmă soldul și dacă adresa URL aparține celei de la casa de pariuri. Acceptă tranzacția și în câteva secunde va fi aprobată.

Moneda criptografică Bitcoin este pe buzele tuturor. După ce moneda de pe Internet a câștigat un punct de sprijin în zona unor cazinouri online, cererea din zona de pariuri sportive este, de asemenea, în creștere: Mulți clienți doresc, de asemenea, să poată miza pe pariurile sportive live cu această monedă datorită simplității și siguranței.

Dacă v-a interesat această postare, consultați cele mai recente postări de pe blogul nostru.