Managementul banilor este, fără îndoială, cea mai importantă abilitate de care are nevoie un parior sportiv de succes. Această abilitate este cunoscută în mod obișnuit sub numele de management al bankroll-ului. Veți afla totul despre acest lucru în acest articol.

Să câștigi bani în mod sistematic prin pariuri sportive și să te îmbogățești, acesta este visul aproape tuturor fanilor sportului care își deschid un cont la o casă de pariuri online. Nu este de mirare, deoarece modul în care funcționează pariurile sportive este cunoscut pentru a susține și a încuraja acest vis.

Ce este Managementul Bankroll?

Cum să vă bugetați banii atunci când pariațiGestionarea bankroll-ului constă în stabilirea unui buget pe care îți permiți să-l pierzi, iar acea sumă de bani ar trebui utilizată doar pentru pariuri sportive. De asemenea, trebuie să stabilești cât să pariezi pe o anumită miză. Acest lucru ar trebui să se bazeze pe bugetul general, modul în care pariezi și obiectivele de pariere. Acesta este un proces continuu, deoarece aceste reguli ar trebui să se aplice fiecărui pariu pe care îl plasezi.

Gestionarea bankroll-ului te va ajuta să pariezi în mod responsabil. Folosită corect, îți va asigura că nu riști bani pe care nu îți poți permite să îi pierzi. Numai acest lucru face ca gestionarea fondurilor bancare să fie extrem de importantă, deoarece nimeni nu ar trebui să parieze cu banii necesari pentru facturi sau alte cheltuieli de zi cu zi.

Controlul gestionării banilor în cadrul pariurilor sportive

Dacă dorești să pariezi cu succes pe termen lung, trebuie să îți gestionezi corect bugetul de pariere. Trebuie să ai în vedere următoarele:

  • câți bani ai dori să cheltui pentru pariurile planificate;
  • cât de mare ar trebui să fie limita de câștig;
  • cât de mare poate fi limita maximă de pierdere.

Alege miza pentru pariurile sportive în funcție de resursele financiare. Multe agenții de pariuri online îți vor oferi serviciul de a stabili limite individual pe zi, săptămână sau lună . Aceasta înseamnă că, odată ce ai atins o anumită limită de câștig sau pierdere, nu vei mai putea paria. Acest lucru te protejează împotriva dependenței.

De obicei este de la sine înțeles că ar trebui să-ți cunoști poziția financiară înainte de a începe să pariezi. Toată lumea trebuie să știe că, dacă lucrurile merg prost, poți avea pierderi uriașe. Aceasta înseamnă că nu ar trebui să pariezi cu sume prea mari, astfel încât să nu fii în pericol existențial.

Sfaturi pentru Gestionarea Bugetului la Pariuri Sportive

Oricine abordează subiectul pariurilor sportive cu o doză mai mare de ambiție și profesionalism va descoperi deja că este nevoie de disciplină pentru pariuri reușite. Fiecare parior sportiv ar trebui să fie întotdeauna conștient de fondurile sale bancare, indiferent cât de des sau cât intenționează să parieze. Iată care sunt cele mai importante sfaturi pentru gestionarea bugetului la pariuri sportive.

Stabilește un Buget Lunar de Pariere

Regula numărul 1 în lumea pariurilor este niciodată să nu depășești bugetul. Dar, de asemenea, te sfătuim să nu pariezi banii care sunt destinați altor cheltuieli. Pentru a evita experiențele proaste și problemele cu persoanele apropiate, îți recomandăm să aloci doar un procent din salariu jocurilor de noroc care nu îți afectează stilul de viață.

Setează o Limită de Pierdere

Evident, dacă pierzi toți banii pentru pariuri sportive, nu vei mai putea continua să pariezi până când nu primești din nou salariul. În mod ideal, ar trebui să îți stabilești o limită de pariere, astfel încât să poți lua o pauză.

Acordă Atenție Mizei

Strategii privind cum să pariați și să economisiți baniDupă ce ai alocat un buget lunar de pariuri, ești gata să începeți să plasezi pariuri. Cu toate acestea, intervine un alt pas important în gestionarea bankroll-ului ar trebui implementat în rutina ta de pariere. Se numește plan de miză.

Un plan de miză este suma de bani pe care urmează să o depui atunci când faci un pariu. Această sumă de bani poate fi fixă ​​sau variabilă în funcție de modul în care îți organizezi bugetul. Important este că nu trebuie să depășești niciodată bugetul lunar de pariuri. Dacă observi că s-a golit bugetul, ar trebui să te oprești și să aștepți să vină luna următoare.

Urmărește Pariurile

Pentru a monitoriza pariurile sportive live, poți utiliza o foaie de calcul Excel simplă pentru a fii atent la pariuri și la situațiile financiare ale acestora. Văzând săptămânal cât câștigi sau pierzi, te poate ajuta să îți ajustezi sumele de pariu în continuare pentru a păstra în bugetul. Aceasta este o bună practică din perspectiva bugetului, dar îți oferă, de asemenea, informații despre ligile sau echipele pe care faci pariuri cel mai des.

Concluzie

Așadar, trebuie să iei în considerare gestionarea bankroll-ului în pariurile sportive, indiferent dacă pariezi serios sau doar pentru divertisment. Dacă nu reușești să stabilești un anumit buget, riști să pierzi sume mari. Ca să nu mai vorbim, de asemenea, că îți scazi complet șansele de profit pe termen lung. Amintește-ți că o bună gestionare a fondurilor bancare necesită o disciplină puternică.

Dacă v-a interesat această postare, consultați cele mai recente postări de pe blogul nostru.