Se pare că există cu adevărat, pariurile incredibile care uimesc fiecare pasionat de pariuri. Cea mai mare victorie la un pariu sportiv te va face să îți încerci chiar și tu norocul în această industrie.

Fie că este vorba de loterie, pariuri sportive sau alte jocuri de noroc, offline sau online, posibilitățile sunt numeroase, iar șansele sunt în mare parte mici. Dar uneori jucătorii cu cele mai ciudate pariuri câștigă sume inimaginabile. Află mai multe din această lume interesantă a jocurilor de noroc!

Cel mai mare câștig din istorie

În spatele acestuia se află un pariu combinat pe care l-a făcut odată un jucător de pariuri grec. El a reușit să obțină suma impresionantă de 435.587,75 euro cu un pariu de 16 combinații. A pariat doar 170 euro. Se spune că norocul și anii de concurență au contribuit la această sumă enormă.

Pariorul a aliniat mai multe pariuri cu cote destul de mici. Norocul său l-a ajutat apoi la această sumă enormă. Desigur, există răbdare și mulți ani de experiență în joc într-un astfel de pariu, deoarece ideea de a plasa un pariu combinat vine din experiență.

50 de cenți, o combinație de 14 meciuri

Un caz recent poate fi văzut de Augustín Doblado. Această persoană este un susținător și partener al Betis. În mod ciudat, jucătorul a făcut un pariu de 50 de cenți doar printr-o combinație de 14 meciuri. În primă fază, 13 dintre rezultatele pariate de către el erau corecte iar casa de pariuri i-a oferit 4.000 euro pentru cash-out. Pariorul a refuzat.

În cele din urmă, a obținut toate rezultatele corecte și a câștigat în total 9.773,10 euro cu o investiție atât de mică. Acest lucru arată că, cu puțin noroc, poți câștiga mulți bani fără a fi nevoie să faci o investiție mare.

Povestea lui Mick Gibbs

Cel mai mare pariu pe fotbal câștigat vreodată datează din 2001, când Mick Gibbs, din Staffordshire, Anglia, a realizat un profit de 545.984 €, după ce a pariat 30 de cenți, cu o probabilitate de 1,6 milioane.

Premiul, cu un acumulator de 15 ori, a avut o probabilitate de 0,0000006 la sută de participare și a constat într-un număr mare de victorii directe, precum și victorii în meciurile individuale din anii 2000 și 2001. Făcându-l unul dintre puținele pariuri sportive curioase și puțin probabile.

Gibbs a prezis corect câștigătorii celor patru ligi engleze de fotbal profesionist și UEFA, precum și câștigătorii corecți ai campionatului județului Cricket și al Premiership-ului Rugby Union.

În mai 2001, pariul avea nevoie doar de Bayern München pentru a învinge Valencia în finala Ligii Campionilor și, după o remiză de 1-1, germanii au câștigat o lovitură de pedeapsă pentru a se asigura că Gibbs a câștigat pariul.

Pariu pe nepot

Când nepotul său avea doar doi ani, bunicul Peter a pariat 50 de lire sterline (astăzi, ceea ce corespunde în jur de 58 de euro) că Harry Wilson va fi într-o zi jucător național.

În 2013, Harry, în vârstă de 16 ani, și-a sărbătorit de fapt debutul pentru Țara Galilor și i-a adus bunicului său un profit astronomic, omul a primit 125.000 de lire sterline în 2013 de la casa de pariuri William Hill, care cu 14 ani mai devreme i-a dat pariul la o cotă de 1: 2.500 oferite. Povestea lui Harry Wilson și a bunicului său este acum faimoasă în toată lumea.

Câștig 1,8 milioane de euro pentru o miză de 81 de cenți

Un parior din Kenya a prezis corect 17 din 17 jocuri date la loteria locală SportPesa în 2018, câștigând astfel un record istoric. Unul dintre factorii decisivi a fost egalarea în minutul 95 în jocul din Premier League dintre Tottenham și Liverpool.

Dacă v-a interesat această postare, consultați cele mai recente postări de pe blogul nostru.