Competițiile e-sport pe computer diferă față de fotbalul obișnuit, hochei, baschet etc. Aici totul funcționează într-un mod complet diferit și doar câteva detalii generale ne reamintesc încă faptul că vorbim despre competiții, unde sarcina principală a pariorului este de a prezice rezultatul și alte detalii.

Industria jocurilor video și a e-sportului a crescut semnificativ în ultimii ani, în special în timpul pandemiei și și-a consolidat poziția în industria divertismentului. Esports-ul constă în mai multe discipline jocuri, fiecare dintre ele având propriul său sistem de turnee și echipe unice cu participanții lor. Cu ajutorul acestui articol vei afla care sunt cele mai importante caracteristici ale acestui tip de divertisment, care sunt campionatele de top și cum să plasezi pariuri pe acestea.

Campionate E-Sports – Ce Trebuie Să Știi

Campionate E-SportsAstăzi, valoarea industriei e-sport a depășit 1 miliard de dolari, iar previziunile platformelor media financiare prezic că această cifră se va dubla în următorii 2-3 ani. Rata dobânzii din industrie a făcut, de asemenea, un salt înainte.

Esports a fost odată o mică industrie, care a fost limitată în principal la Coreea de Sud. Pe atunci, cele mai mari turnee esports nu erau de fapt atât de mari. Dar industria a explodat în ultimii ani. Acum, anumite turnee dispun de fonduri de premii de milioane de dolari. Aceleași evenimente atrag, de asemenea, o cantitate substanțială de acțiune de pariere. Mergând mai departe, ele oferă o mulțime de pariuri pe suport și oportunități de pariere live.

Dacă această nișă este nouă pentru tine, probabil că te întrebi de unde să începi să interacționați cu turneele, pe care să le urmărești și pe ce să pariezi. Mai jos poți găsi unele dintre cele mai frecvente turnee care sunt apreciate în special de comunitate atunci când se gândesc la pariuri și la alte tipuri de interacțiuni.

Campionatul Mondial League of Legends

Poate că acesta este unul dintre cele mai populare evenimente sportive din lume. Denumirea disciplinei, League of Legends, este, de asemenea, uneori prescurtată în LoL. Evenimentul este renumit pentru că are cele mai mari cote de pariuri din orice nișă de jocuri din lume.

Liga eSports LoL include următoarele evenimente:

  • Campionatul Ligii Legendelor din Coreea
  • League of Legends Pro League
  • League of Legends Championship Series
  • Campionatul European League of Legends
  • League of Legends All Stars
  • Pariuri League of Legends MSI

CS: GO PGL Major Championship Stockholm

Major Championship StockholmAm dori să îți aducem la cunoștință un bine-cunoscut eveniment Counter-Strike: Global Offensive - PGL Major Stockholm 2021 . La acest eveniment, trăgătorii se adună în echipe și luptă între ei pentru titlul de câștigător. Acest concept de joc a devenit o senzație instantanee după lansarea sa în 2012 și își păstrează statutul de unul dintre cele mai populare evenimente de până acum.

Chiar și în ciuda pandemiei, gameplay-ul turneelor ​​CS: GO a atras atenția a milioane de spectatori, punând sume ordonate în fondurile lor de premii.

Dota 2 Pro

Dota 2 Pro Circuit este găzduit de Defense of the Ancients 2 (Dota 2) și este unul dintre cele trei evenimente din serie, probabil unul dintre cele mai profitabile din toate timpurile. Această serie include unul dintre cele mai mari turnee, renumit și pentru cel mai mare fond de premii, și anume 34 de milioane de dolari. Unul dintre cele mai de neuitat evenimente din această serie a fost turneul din China din 2019.

Dota 2 a ajuns să domine acțiunea de pariuri sportive și spectatorii. Nu este surprinzător că prezintă și unul dintre cele mai mari turnee din industrie. Acest eveniment anual cuprinde 16 dintre cele mai bune echipe Dota 2.

Turneele Dota 2 au loc în întreaga lume pe tot parcursul anului, ceea ce înseamnă că ar trebui să fii cu ochii pe datele lor pentru a te asigura că nu pierzi unele dintre cele mai importante momente din istoria e-sporturilor.

Strategii de pariuri pentru e-sport

Strategii de pariuriUn anumit tip de jocuri online bine cunoscute, precum CS: GO, Dota 2 și altele, permit organizatorilor lor, e-sportivilor, dar și celor cărora le place să parieze cu o casă de pariuri să câștige bani.

Conceptul de „strategie” implică un set de anumite reguli pe care pariorii le aplică atunci când plasează pariuri. Pentru a avea șansa de a câștiga atunci când faci un pariu pe jocurile eSports, trebuie să înțelegi strategiile existente. Înțelegerea elementelor de bază oferă multe oportunități de interacțiune cu casa de pariuri și cu un rezultat pozitiv.

Casele de pariuri au existat mult mai devreme decât acest tip de divertisment, pe măsură ce au apărut evenimente de pariurile sportive. Astăzi, mulți dintre ei oferă pariuri pe acest tip de jocuri. Este important să poți alege biroul de case de pariuri potrivit.

Pariorul trebuie să țină evidența evenimentelor și știrilor din domeniul sportului. Acest lucru va permite să plasezi pariurile corect. De asemenea, este necesar să poți analiza informațiile primite (acțiunile echipelor, performanța participanților individuali la diferite turnee, statistici etc. ). Cel mai adesea, pariurile se fac pe CS: GO sau Dota 2.

Dacă v-a interesat această postare, consultați cele mai recente postări de pe blogul nostru.