Piața pariurilor live se dezvoltă din ce în ce mai mult în România și mulți jucători se dedică acestui mod de pariuri. După cum sugerează și numele, acestea sunt pariuri care nu au loc înainte de eveniment, ci în timpul evenimentului.

Atât în ​​ceea ce privește fotbalul, cât și alte sporturi, precum baschet, Moto GP, F1 sau tenis, mma pariurile live devin din ce în ce mai populare. Parierea în direct are atât părți pozitive, cât și negative și este la alegerea fiecărui parior dacă pariază live sau nu. Să vedem împreună principalele puncte „pro” și „contra” ale acestui tip de pariuri.

Principalele avantaje ale pariurilor sportive live

Atunci când alegi să pariați pe o casă de pariuri online, aveți adesea posibilitatea de a plasa pariuri live, adică în timp ce evenimentul este în desfășurare. Acest tip de pariuri oferă numeroase avantaje, cum ar fi, de exemplu, posibilitatea de a alege predicția pe baza progresului cursei.

După cum s-a menționat, fiecare pariu are avantajele sale față de pariurile tradiționale. În ceea ce privește pariurile live, primul avantaj este de a face jocul pe care îl urmărești să fie foarte interesant. Și dacă ai o intuiție de a prezice cum vor merge lucrurile, poți paria în câteva secunde și poți profita de cote interesante.

De asemenea, cu un pariu live, vei avea mai multe informații despre eveniment, pe care nu le aveai înainte de meci. În cazul eliminărilor neașteptate, poți prezice mai ușor ce echipa va da următoarea gol.

Această oportunitate este cu adevărat utilă și în competițiile sportive lungi și solicitante, precum cursele de ciclism care sunt afectate de diverși factori, precum: condițiile pistei, tipul de traseu, situația meteo și starea psiho-fizică a diferiților sportivi.

Acestea fiind spuse, iată care sunt, pe scurt, punctele pro pentru pariuri sportive live:

  • Cote avantajoase;
  • Suspans garantat;
  • Câștiguri ridicate;
  • Posibilitatea de a face predicții mai ușor.

Principalele dezavantaje ale pariurilor sportive live

Deși pariurile live sunt extrem de interesante și atrăgătoare, acestea au unele dezavantaje importante care trebuie luate în considerare înainte de a plasa un pariu. Primul aspect se referă la modificarea bruscă și constantă a cotelor. Deoarece la pariurile live predicțiile sunt legate de performanța live a evenimentului sportiv, cotele pot suferi variații foarte bruște chiar și de la un minut la altul.

În general, nu poți paria dacă nu urmărești jocul sau, mai bine zis, poți, dar cu siguranță nu ar fi același lucru. Deci, trebuie să ai timp disponibil.  Reține, de asemenea, că, atunci când se întâmplă ceva important, de exemplu o lovitură liberă de la margine sau o lovitură de pedeapsă, șansele vor fi suspendate pentru câteva secunde. În acest caz, nu vei putea paria până la redeschiderea pariurilor.

Începeți să pariați online acumEntuziasmul este inamicul principal al pariorului. Într-o anumită etapă, poți pierde controlul pe parcursul evenimentelor și te poți lăsa purtat de val, ceea ce va duce la epuizarea bugetului. Pierderea controlului este mai ușoară la pariurile live decât la prematch.

Un alt dezavantaj al pariurilor live este timpul limitat în luarea unei decizii. Înainte de meci, este posibil să colectezi statistici, să citești știri despre echipe și pariuri și să efectuezi o analiză. Nu există atât de mult timp pentru a lua o decizie în modul Live.

De asemenea, oferta slabă poate fi considerată un dezavantaj. Acest indicator nu este același pentru toate casele de pariuri, dar există câțiva operatori care nu oferă o listă largă în modul Live și, în orice caz, este inferior ca varietate față de ceea ce este prezentat în prematch.

Pe scurt, iată care sunt punctele contra pariurilor sportive live:

  • Cotele se schimbă brusc;
  • Trebuie să fii atent la meci;
  • Opțiuni limitate de pariere;
  • Oferta de pariuri sportive live poate fi nesatisfăcătoare.

Concluzie

Cu toate acestea, pentru a putea paria în modul live, îți recomandăm să urmărești evenimentul și să nu te bazezi doar pe instinct. Trebuie să înțelegi progresul cursei pentru a putea investi banii într-un pariu. Aceasta presupune că trebuie să ai suficient timp pentru a urmări jocul în direct.

În cele din urmă, în ciuda faptului că sunt din ce în ce mai populare, pariurile live nu au atins încă aceeași popularitate ca și pariurile sportive clasice. În rezumat, înainte de a decide dacă vă pariezi sau nu în modul Live, evaluează întotdeauna cu atenție toate aceste argumente pro și contra și alege sistemul de pariere care se potrivește cel mai bine caracteristicilor și obiceiurilor tale de joc.

Dacă v-a interesat această postare, consultați cele mai recente postări de pe blogul nostru.