Atunci când este aleasă o casă de pariuri, jucătorul se confruntă cu o adevărată dilemă. Un bonus de pariere online este oferta de credit suplimentar sau gratuit pentru jucătorii care pariază online pe evenimente sportive. Cu bonusul sportiv poți plasa pariuri pe echipele sau jucătorii preferați fără a fi nevoie să îți folosești banii.

Un bonus de pariuri sportive poate lua diferite forme și diferă de la casa de pariuri la casa de pariuri. Pentru aceasta trebuie să te asiguri că faci o alegere bună. În acest articol, îți vom spune care sunt cele mai importante 4 Semne pentru un bonus bun la pariurile sportive.

Bonusuri Populare de Bun Venit - Tipuri și Oferte

Aproape toate casele de pariuri oferă bonusuri la înregistrare. Bonusurile pot consta în pariuri gratuite sau bani suplimentari la prima depunere. Orice bonus oferă jucătorului posibilitatea de a reface bugetul inițial. Promoții populare pentru jucătorii noi:

  • bonusuri fără depunere - sunt un tip de stimulent, pentru care nu ai nevoie de investiții. Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi;
  • pariul gratuit - este cel mai popular tip de bonus, un cadou sub forma unui pariu gratuit. În caz de câștig, jucătorul primește câștiguri nete în contul său de joc minus suma pariului gratuit primit;
  • bonus în numerar - creditarea unei anumite sume în contul unui jucător. Cel mai adesea, după efectuarea unei depuneri și numai după îndeplinirea condițiilor specificate în promoție;
  • primul bonus de depozit - este oferit numai după înregistrarea și completarea contului, iar mărimea acestuia depinde adesea de suma primului depozit. Poate fi oferit atât ca bonus în numerar, cât și ca pariu gratuit.

Asigură-te că citești condițiile de oferire a bonusurilor, de preferat chiar înainte de înregistrare și de plasare a primelor pariuri pe sport. Casele de pariuri, care acordă un bonus la înregistrare, formulează diverse reguli pentru participarea la astfel de promoții. Uneori, pentru a vă califica pentru o plată, trebuie să introduci un cod promoțional la înregistrare.

Top 4 Semne pentru un Bonus Bun la Pariuri Sportive

Fiecare bonus de pariuri sportive este supus propriilor condiții asociate ofertei. Furnizorul de pariuri își proiectează propriile promoții și își stabilește propriile condiții. Prin urmare, termenii și condițiile bonusului diferă de la un site la altul. Cu toate acestea, există câteva semne de care poți ține cont atunci când alegi să îți deschizi un cont nou la o casă de pariuri online.

1. Depozitul Minim

Pentru a primi bonusul pentru pariuri sportive, trebuie, de cele mai multe ori, să efectuezi o depunere minimă. Dacă depui mai puțin, nu îți va fi acordat bonusul. De regulă, suma pentru depozitul minim general este de aproximativ 50 RON. În funcție de oferta bonus, pot exista și sume minime mai mari.

Nu există un depozit maxim în acest sens. Indiferent dacă depozitul depășește suma, nu vor exista mai multe bonusuri decât cele menționate. Acestea fiind spuse, este recomandat să alegi un operator de pariuri sportive care să permită depunerea unei sume relativ mici.

2. Cota Minimă pentru Pariuri Sportive

Cerințele de pariere ale unui bonus necesită parierea de un anumit număr de ori pe pariuri cu o cotă minimă. Dacă acesta este, de exemplu, 1,80, doar pariurile cu această cotă sau cu o cotă mai mare contribuie îndeplinirea a bonusului. Cu cât cotele sunt mai mici, cu atât pariul va câștiga mai probabil. Casele de pariuri doresc să se protejeze cu șansele minime și să se asigure că sunt respectate.

Bonusurile de bun venit care sunt oferite sub formă de pariuri gratuite, au drept condiții cote minime. Trebuie să te îndrepți spre o casă de pariuri online care să aibă cote minime acceptabile.

3. Metode de Plată Excluse

Nu toate metodele de plată disponibile sunt potrivite pentru bonusul de bun venit. Dacă efectuezi o depunere cu anumite metode, casele de pariuri pot să nu acorde bonusuri la pariuri sportive live. Acest lucru se aplică adesea în cazul portofelelor electronice, cum ar fi Skrill și Neteller. Acestea sunt uneori excluse din promoțiile bonus. Prin urmare, este întotdeauna recomandabil să arunci o privire asupra condițiilor ofertei înainte de a efectua o depunere.

De obicei, nu trebuie să îți faci griji cu privire la metodele de plată, cum ar fi cardul de credit sau Trustly. De asemenea, există posibilitatea să existe oferte bonus exclusiv pentru o anumită metodă de plată care urmează să fie promovată.

4. Perioada Promoțională și Data de Expirare

La fel ca în cazul multor promoții, există o perioadă promoțională și o dată de expirare pentru bonusurile pentru pariuri sportive. De exemplu, jucătorii trebuie să se asigure că pariurile sunt plasate și finalizate într-o anumită perioadă de timp pentru a rămâne active. Dacă un pariu este încă deschis la data expirării, este posibil să nu mai fie luat în considerare.

Același lucru este valabil și pentru data de expirare a unui bonus. De exemplu, mulți furnizori de pariuri aleg să condiționeze jucătorii să finalizeze condițiile de rulaj în termen de 7 zile. Unele case de pariuri sunt mai generoase și oferă până la 30 de zile. Data de expirare este importantă și nu trebuie ignorată, altfel riști ca promoția și implicit câștigurile să fie invalide sau să nu poți efectua o retragere.

Concluzie

Atunci când alegi o casă de pariuri, acordă atenție nu doar valorii bonusului, ci și condițiilor de oferire sau retragere. În majoritatea cazurilor, pentru a primi un bonus, trebuie să îndeplinești anumite cerințe. Cel mai adesea, suma bonusului depinde de valoarea primei depuneri. Pe de o parte, bonusurile atrag clienți noi către un furnizor de pariuri și, de asemenea, recompensează clienții existenți cu un bonus de pariuri sportive.

Fiecare agenție de pariuri online se confruntă cu o mare concurență și trebuie să ia diferite măsuri pentru a atrage jucători. O metodă încercată și testată este reprezentată de promoțiile, cu care o casă de pariuri se poate distinge din mulțime. Mulți jucători caută întotdeauna cel mai bun bonus de pariuri sportive, așadar merită să compari bonusurile înainte.

Dacă v-a interesat această postare, consultați cele mai recente postări de pe blogul nostru.