Având în vedere faptul că handbalul a devenit foarte populare, merită să încerci să plasezi pariuri pe acest sport chiar dacă te afli la început de drum. Poate fi mereu util să pariați doar la handbal, chiar dacă nu aveți multe cunoștințe. Sportul se bucură de o mare popularitate în numeroase țări europene și, mai ales la turneele majore, poți simți o adevărată emoție.

Există, de asemenea, o piață mare disponibilă în sectorul pariurilor. Fiind unul dintre cele mai populare sporturi din lume, handbalul atrage prin magie mulți fani ai pariurilor sportive. În consecință, pariurile pe handbal sunt, de asemenea, foarte populare. În acest articol vei afla ce pariuri sunt disponibile pentru handbal și ce trebuie să ai în vedere atunci când începi să pariezi.

Ce sunt pariurile sportive pe handbal?

Pariuri online la handbalCa și în cazul altor sporturi, puteți paria pe rezultatul unui joc de la diferiți furnizori (locali sau online) pe handbal. Desigur, opțiunile de pariere diferă de la operator la operator.

Pariurile pe jocuri de handbal sunt la fel cu pariurile pe fotbal sau baschet. Cu toate acestea, dacă nu ai plasat încă un pariu sportiv online, iată câteva instrucțiuni scurte:

 1. Alege o casă de pariuri online care oferă pariuri handbal;
 2. Verifică dacă beneficiezi de un bonus de bun venit pentru pariuri sportive;
 3. Alege din lista de sporturi Handbalul;
 4. Analizează ligile și evenimentele disponibile în ziua respectivă;
 5. Hotărăște-te asupra unei opțiuni de pariu;
 6. Setează miza și sistemul, dacă este cazul;
 7. Urmărește jocul și încasează câștigurile.

Spre deosebire de fotbal, handbalul este un joc mult mai dinamic. În timp ce jocurile de fotbal înscriu adesea maximum trei sau patru goluri, la handbal sunt întotdeauna mai multe goluri. Această dinamică ridicată face ca pariurile pe handbal să fie atractive, deoarece jocul este mai dificil de evaluat și există șanse mai mari de a câștiga dacă pariezi inteligent.

Ce pariuri handbal există?

La fel ca și în cazul altor sporturi există o gamă variată de pariuri handbal existentă. Printre cele mai populare, le menționăm pe:

 • Pariuri handbal simple - cea mai simplă formă de pariuri sportive. Aici pur și simplu pariezi pe rezultatul unui singur joc. Ca și în cazul altor pariuri, poți paria pe o echipă pentru a câștiga sau pe remiză;
 • Pariuri handbal combinate - sunt mai multe pariuri simple într-un singur pariu. Așadar, poți paria pe mai multe rezultate ale mai multor jocuri cu un singur pariu. În acest fel, vei obține cote foarte mari, dar există și un risc ridicat de pierdere, deoarece un singur pont greșit duce la pierderea întregii mize;
 • Pariu sistem – mai multe pariuri combinate pe un singur bilet. Acest tip de pariu este utilizat în principal de către profesioniști. Avantajul față de pariul combinat este că poți câștiga chiar dacă un pariu este pierdut;
 • Pariuri live – plasezi pariuri în timp ce se desfășoară evenimentul.

Cum pariez corect pe handbal?

Similar cu alte pariuri sportive, cel care are cele mai multe informații și le evaluează corect are întotdeauna cele mai mari oportunități de profit. Multe case de pariuri cunoscute oferă și pariuri handbal, acestea putând fi diferențiate în funcție de diferitele plăți bonus, plăți de depozite diferite (citiți mai multe despre depunerea criptelor), opțiuni de pariere, dar și cote.

Turnee de handbal pe care să parieziDe aceea, cheia succesului cu pariurile pe handbal este să analizezi jocul și echipele care joacă în avans, astfel încât să poți face o selecție corectă. Întrebările care pot duce la o evaluare bună sunt, de exemplu:

 • Sunt anumiți jucători (cheie) răniți?
 • Cum este moralul echipei?
 • Cât de important este jocul pentru echipă?
 • Unde are loc jocul?
 • Care sunt echipele de start?

Concluzie

Când vorbim despre pariuri handbal trebuie să spunem că acestea vor deveni mai populare ca niciodată în anii următori. Prin urmare, ar trebui să te concentrezi în mod specific asupra pariurilor pe handbal. Pur și simplu va fi util pentru fiecare parior sportiv care se bucură și de pariurile sportive și vrea să experimenteze acest tip de emoție.

Spre deosebire de fotbal, handbalul este mult mai rapid și mai imprevizibil, mai ales când vine vorba de pariuri live. În plus, pariurile pot fi recompensate cu cote mari. Nu este surprinzător faptul că pariurile pe handbal se bucură de o popularitate crescută, deoarece aici se pot obține și oportunități mari de profit.

Dacă v-a interesat această postare, consultați cele mai recente postări de pe blogul nostru.