Parierea Parlay este un stil de pariere cu risc ridicat și cu recompensă ridicată. Îți permite să combinați mai multe pariuri într-un singur pariu pentru a încerca să îți multiplicați câștigurile. Cu cât incluzi mai multe pariuri, cu atât este mai mare plata potențială. Acestea fiind spuse, trebuie să câștigi fiecare pariu individual pentru a câștiga pariul.

Un pariu parlay este unul dintre cele mai comune și complexe tipuri de pariuri sportive. Motivul pentru care entuziaștii de pariuri sportive pot fi defavorizați este faptul că rata de câștiguri este scăzută. Însă, acest tip de pariuri vine la pachet cu anumite avantaje și dezavantaje. Să vorbim în acest articol despre avantajele și dezavantajele pariurilor multiple.

Ce sunt pariurile sportive parlay?

Pariuri parlayExistă două grupuri mari de pariuri. Cele mai simple sau pariuri unice și pariuri multiple. În primul, vei paria doar o selecție. Adică, pariezi că în evenimentul ales se va întâmpla un singur lucru. Poate fi echipa care va câștiga, dacă vor fi înscrise mai mult sau mai puțin de X goluri, dacă jucătorul X va înscrie un gol etc.

În schimb, pariurile combinate sau parlay sunt un tip de pariu care îți permite să combinați două sau mai multe selecții într-un singur pariu. Procedând astfel, alegerile legate de succes vor întoarce cote mai mari decât dacă ar fi fost pariate separat. Cea mai mare atracție a pariurilor combinate este că șansele se înmulțesc între pariurile pe care le adaugi la biletul de pariuri.

Potențialul unui pariu combinat este mai mare decât cel al unui pariu simplu. De fapt, mulți utilizatori folosesc acest tip de eveniment pentru a-și crea propriile grupuri cu meciuri (sau evenimente) din ligi și categorii foarte diferite. Există o precauție principală de luat în considerare în acest caz: cu cât introducem mai multe pronosticuri, riscul este mai mare. Nu este vina casei de pariuri, este vina simplului fapt că intră în joc atâtea variabile, cât și evenimente pariate.

Puncte Pro Pariuri Sportive Parlay

Este un pariu interesant dacă suntem clari cu privire la opțiunile de victorie. De obicei este folosit pentru a combina mai multe jocuri cu cote relativ mici (echipa din zona superioară împotriva unei echipe din zona mijlocie) și pentru a încerca să obții o rentabilitate mai mare. Iată care sunt principalele puncte pro pentru pariurile sportive de tip parlay:

  • Sunt un instrument bun pentru a multiplica profiturile în caz de succes;
  • Implică trăirea diverselor evenimente, ceea ce înmulțește opțiunile pentru distracție și suspans;
  • Poți câștiga mult riscând bani puțini;
  • Opțiunea de a alege între un număr infinit de pariuri diferite pe unul sau mai multe sporturi;
  • Unele case de pariuri oferă asigurări dacă îți lipsește o selecție.

Cel mai mare avantaj al combinațiilor este că poți câștiga pariind bani puțini. Este genul de combinație pe care o fac de obicei pariorii profesioniști. Combinat de 5 sau 6 selecții la cote mari. În plus, acestea se fac de obicei riscând nu prea mulți bani.

Puncte Contra Pariuri Sportive Parlay

Pariurile combinate necesită ceva mai multă tehnică . Diverse evenimente intră în joc și asta înseamnă să fii mai informat. În plus, fiecare sport are misterele sale și nu va fi niciodată la fel să pariezi pe tenis decât pe prima divizie spaniolă. Pentru a colecta o combinație, trebuie să atingi toate evenimentele la care ai pariat.

Pe scurt, iată cele mai importante puncte contra ale pariurilor sportive parlay de care trebuie să ții cont:

  • Risc direct proporțional cu numărul de selecții;
  • Includerea selecțiilor cu cote mici nu îți garantează că le alegi corect;
  • Tind să eșueze pe termen lung.

Pariuri online parlayMulți pariori caută pariuri combinate sigure care să le permită să câștige mare. Adevărul este că așa ceva nu există. Dacă este adesea dificil să atingi pariuri simple, este mult mai dificil să joci pariuri combinate, mai ales dacă au numeroase selecții.

Sfatul pe care vi-l putem oferi pentru a face pariurile combinate cât mai sigure posibil este să încerci să limitezi cât mai mult numărul de selecții pentru pariu. După 4, de obicei se declanșează numărul de eșecuri și combinații greșite.

Concluzie

În cele din urmă, este important să descoperi un mit răspândit și anume că riscul este întotdeauna prezent în pariurile sportive live. Pariurile combinate pot fi profitabile, dar nu este un instrument cu care vei câștiga de fiecare dată.

Dezavantajul major al unui pariu parlay ar trebui să vă fie evident în acest moment. Chiar dacă ai un sistem de pariuri excelent, șansa de a câștiga fiecare selecție într-un pariu de tip parlay este destul de redusă.

Dacă v-a interesat această postare, consultați cele mai recente postări de pe blogul nostru.